dilluns, 29 de gener del 2018

ABECEDARI DE LA PAU

Cada 30 de gener, des de 1964, se celebra el dia escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) per recordar el llegat de Mahatma Gandhi el dia que es commemora l'aniversari de la seva mort. 

Com ja és tradició a la nostra escola, des de fa diversos cursos, la celebració d'aquesta bonica diada es realitza davant del Centre Cívic Can Basté. 

Des del centre treballem dia a dia per tal que els infants desenvolupin hàbits favorables a la convivència respectuosa i, alhora, estableixin vincles positius d'estima envers els altres, fomentant actituds d'ajuda i de col·laboració. 
Fer la pau no és cosa d'un dia i per aquest motiu treballem a les nostres aules per tal que els infants aprenguin i posin en pràctica tots aquells aspectes imprescindibles per poder viure en pau i harmonia amb les persones que ens envolten, així com per a aconseguir aplicar una resolució adequada dels conflictes que, vulguem o no, de vegades van sorgint. 

Tot i que aquest és un treball que ha de ser realitzat en el dia a dia, ens agrada poder donar-li una visualització més concreta el Dia Escolar de la No-Violència i de la Pau, per la qual cosa tornem a celebrar, aquest curs, un acte simbòlic en què hi participa tota l'escola.


Tots els alumnes de l'escola han estat treballant què vol dir fer la Pau i com es tradueix aquesta expressió en el nostre dia a dia. Gràcies a aquest treball, els infants han pogut elaborar un recull força extens de paraules que expressen sentiments de pau i germanor. Paraules com: compartir, estimar, generositat, tolerància, solidaritat... Aquestes paraules treballades ens han servit per elaborar un bonic "Abecedari de la Pau" entre totes les classes de l'escola.










































dimecres, 3 de gener del 2018

MAPPING "LA LLUM DE SANT PAU"


El recinte Modernista de Sant Pau s'il·lumina per Nadal, amb un mapatge que projecta llum i color a la façana principal del recinte.

LA LLUM DE SANT PAU


El mapping "L a llum de Sant Pau" és un espectacle lumínic que vol ser un pont entre el cel i la terra; un moment per celebrar que els dies comencen a allargar-se, el sol s'anteposa a la nit i la natura es prepara per renéixer.

Amb aquesta simfonia es ret homenatge també a l'arquitecte Domènech i Montaner, figura cabdal del Modernisme català.

Encara esteu a temps de gaudir d'aquesta projecció els dies 5 i 6 de gener de 18 a 22.30 h, cada 30 minuts.




La Llum de Sant Pau from Playmodes Studio on Vimeo.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...