diumenge, 20 de novembre de 2011

ALFONS MUCHA

Alfons Mucha (1860 - 1939) va ser un pintor i artista gràfic txec, àmpliament reconegut per ser un dels màxims exponents de l'Art Nouveau.
Mucha va produir una gran quantitat de pintures, pòsters, anuncis i il·lustracions, així com dissenys per a joieria, catifes, empaperats i decorats teatrals dins el que es va arribar a conèixer com l'estil Art Nouveau. Els treballs de Mucha freqüentment introduïen dones joves i boniques, flotant amb vestits i ornaments neoclàssics, freqüentment envoltades d'exuberants flors que de vegades formaven rams darrere dels seus caps. Aquest estil va ser imitat amb freqüència. De tota manera, Mucha va intentar distanciar-se d'aquest estil al llarg de la seva vida, insistint que més que adherir-se a un cert estil de moda, les seves pintures s'originaven en la seva pròpia inspiració. Va declarar que pensava que l'art existia per transmetre un missatge espiritual i d'aquí la seva frustració per la fama que va aconseguir a través d'un art bàsicament comercial. 

                          
   A la manera de MUCHAAlumne de primer
Alumne de primerAlumne de segon
Alumne de segon
Alumne de segonAlumne de tercer
Alumne de tercerAlumne de quart
Alumne de quartCartells publicitaris dissenyats pels alumnes de Cicle SuperiorCap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...