dimarts, 10 de novembre del 2015

COSSOS EN MOVIMENT



A LA MANERA DE KEITH HARING



Keith Haring  va pintar multitud de quadres i murals, tots ells molt originals, amb colors molt bàsics i utilitzant molt sovint dibuixos de siluetes senzilles (persones, gossos, plats voladors, angelets, nadons,...) que col·locava en mil postures aconseguint moviment i acció en les seves pintures.  Tot això  i l'explosió de color faran que la majoria  de les seves obres resultin atractives i divertides als alumnes.

Haring va crear un estil d'expressió molt propi basat en la línia. Va ser un dels principals dibuixants del metro de Nova York i va destacar pels seus personatges molt propers als dibuixos animats.


Aquests són els nostres treballs sobre l'artista.






T'AGRADA L'OBRA DE KEITH HARING? 
VOLS CREAR LA TEVA PRÒPIA COMPOSICIÓ AMB ELS PERSONATGES QUE TANT CARACTERITZEN AQUEST ARTISTA?


CLICA SOBRE LA IMATGE



2 comentaris :

  1. Tot i que ara està de moda, a mi personlament l'obra d'aquest artista sempre m'ha inquietat molt. La trobo desequilibrada i molt neura. La majoria de les seves obres em produeixen una sensació de neguit que no m'agrada gens sentir. Evidenment és una opinió molt subjectiva i ja tinc clar que si a la resta de la humanitat els hi agrada la equivocada sóc jo ;)
    Als "Harings" dels teus nens els trobo ben al contrari entremaliats i juganers i m'encanta mirar-los
    Ptns

    ResponElimina
  2. A los estudiantes les gusta la obra de este artista ya son imágenes contemporáneas y muy dinámicas. Quedaron excelentes los trabajos, me gustan los colores y grafismos.
    Saludos.

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...