diumenge, 15 de novembre del 2015

FULLA DE FANG



FULLA DE FANG


El modelatge és un procediment plàstic que estimula el tacte. A partir d'un material tou i mal·leable, podem experimentar, construir, crear formes amb una gran llibertat d'expressió. Es tracta d'un procés additiu, amb aquest podem  afegir o treure material al nostre gust, treballant les formes lliurement.

El modelatge amb fang és segurament un dels processos tècnics més antic. Segurament ens remuntaríem als inicis de la humanitat, quan es van construir els primers recipients. El que fa diferent aquest material d'altres, és la seva gran plasticitat que fa que conservi la forma que se li ha donat.

Hi ha diferents tipus de fang. Potser el més conegut és el fang "vermell" i el que està més estès en el món de la plàstica infantil.

Eines  necessàries:
  • espàtules de fusta  
  • punxons
  • planxa de fusta
  • corró
  • buidador
  • fil de Naylon

Caldrà fer una bona pastada per tal d'unificar i repartir tota la humitat (que no ens quedin bombolles d'aire per entremig doncs se'ns pot trencar per aquests punts febles).  Per amassar el fang, cal treballar-lo com si féssim pa, amb la força de les mans i de tot el cos.

Els alumnes de cinquè han modelat aquestes fulles al taller de volum. Un cop seques, les han pintat amb els colors de la tardor. 



ALUMNES DE 5è











1 comentari :

  1. Hola. les quedaron unas hojas preciosas. Un gran trabajo. Seguimos en contacto

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...