diumenge, 7 d’octubre del 2012

HOMENATGE A TÀPIES


Aquest curs 2012-13, els nens i nenes de l’Escola Calderón volen rendir un petit homenatge a Tàpies després que el passat 6 de febrer ens va deixar als 88 anys d'edat.

Antoni Tàpies fou un pintor, escultor i teòric de l'art català de formació autodidacta, home de gran cultura, amant de la literatura, la filosofia i la música. Va ser un  gran defensor de la cultura catalana i gran admirador de l'escriptor Ramon Llull. Ha estat considerat un dels artistes catalans més destacats del segle XX. Catalunya ha perdut un altre geni, i no li queden gaires amb el mateix talent, la mateixa universalitat i la seva magnitud. Es pot dir que el món sencer ha perdut un dels "grans", d'aquells que et pots trobar a les col.leccions dels millors museus del món com el Reina Sofia de Madrid, la Tate de Londres, el MoMa i el Guggenheim de Nova York o el George-Pompidou de París.

Durant el mes d'octubre visitarem la Fundació Antoni Tàpies per a conèixer de prop la seva obra. Aviat us mostraré com va el projecte.



Antoni Tàpies from Miguel Angel on Vimeo.

4 comentaris :

  1. Segur que en surt un projecte fantàstic Espe!!!!!!
    Fins aviat!!!!!
    Petonets!!!!

    ResponElimina
  2. Aquest estiu hem estat a la Fundació Tàpies i t'he de dir que vam gaudir molt de la visita.
    Us felicito per haver escollit aquest projecte i, a les teves mans, segur que serà un èxit!
    Besets

    ResponElimina
  3. Doncs em sembla fantàstic que volgueu fer aquest homenatge. Ja ens explicaràs més cosetes! Fantàstic. :)

    ResponElimina
  4. What a great tribute to a Great Artist.

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...