dissabte, 19 d’octubre del 2019

ELS GIRA-SOLS DE VAN GOGH

Els Gira-sols, forma part d’una sèrie de quadres que Van Gogh va realitzar, aquest en concret data del 1888. Els va pintar quan vivia a Arlés, al Sud de França. Un dels quadres el va crear per decorar l’habitació del seu amic, i també pintor, Paul Gauguin. Els va començar a finals d’estiu, i va estar un any fent aquesta sèrie, i mostrant les diferents etapes d’aquests gira-sols, fins i tot mostrant algunes flors pansides.

Les obres van ser força innovadores en l’ús i la força del color, sobretot els grocs intensos, i les tonalitats càlides. El color és aplicat amb pinzellades fortes, fins i tot agressives, donant aquest resultat tant plàstic, i vistós, d’aquestes pinzellades que no s’amaguen, i que són un segell d’identitat en tota l’obra de Van Gogh.


Els alumnes  de cicle superior han fet la seva pròpia composició de gira-sols utilitzant una altra tècnica, l'aquarel·la.

No ha estat fàcil, però ho hem aconseguit!

IMATGES DEL PROCÉS



ELS GIRA-SOLS DELS ALUMNES DE 5È


Us deixo aquest vídeo  que ens ha ajudat per treballar  l'obra.




1 comentari :

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...