diumenge, 13 de novembre de 2016

LES JUNGLES DE ROUSSEAUjungla
A LA MANERA DE ROUSSEAUHenri Rousseau anomenat el Duaner Rousseau, va ser un pintor francès famós per les seves pintures d'estil naïf.

En la seva pintura, s'esforça per fer coincidir el que veu amb el que sap, i reproduir-ho, Em els seus quadres hi ha molts elements exòtics, tot i que no va viatjar mai a països llunyans. Tot és imaginat i reconstruït a partir dels jardins de Paris, de fotografies i d'il·lustracions de revistes.

El seu estil és colorista. La pintura és detallista amb contorns ben definits. El conjunt té una gran potència expressiva. 

Les jungles és un dels temes més freqüents del pintor que repeteix fins la seva mort. L'entorn conté sempre una flora exuberant i totalment inventada. Les escenes són de combats feroços entre fera i la seva presa, o d'un gran animal. Per plasmar aquestes feres es fixava en fotos de revistes. 

En un principi les seves selves van ser criticades per la seva manca de realisme i la seva ingenuïtat, però més tard gaudiran de reconeixement.
jungla
ALUMNES DE 3r
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...