dissabte, 9 d’octubre del 2021

"DESCOBRIM BARCELONA" PROJECTE CURS 2014-15

DESCOBRIM BARCELONA va ser el projecte del curs 2014-15 que no us vaig presentar en el seu moment.

Els alumnes de l'escola vam realitzar diferents rutes i passejades per la ciutat comtal, una ciutat amb molta història on encara podem observar les empremtes del passat en els edificis o construccions que s'han anat afegint al llarg dels segles. Barcelona és també una ciutat creativa, acollidora i emprenedora.


EDIFICIS EMBLEMÀTICS DE LA NOSTRA CIUTAT



Vam fer diferents recorreguts durant el curs, des de les parts altes fins a arribar al mar, a peu o en transport públic (metro, bus, telefèric...). Vam anar descobrint els barris, les places, els carrers, així com edificis emblemàtics i singulars, museus, llocs insòlits i hem observat com transcòrrer el dia a dia a la gran ciutat.
 
Aquestes passejades ens hem permès  conèixer diferents barris de Barcelona, la seva història, el patrimoni cultura i arquitectònic, curiositats i diversos indrets especials de la nostra ciutat. 
 
Així doncs els tallers de plàstica han girat al voltant de BARCELONA, la nostra ciutat.




Els edificis aquí representats han estat realitzats pels alumnes de l'escola i formen part d'un mural col.lectiu que es va instal.lar a l'entrada principal del centre. Cada classe va triar un edifici singular o emblemàtic de la nostra ciutat, el van representar sobre una cartolina de color. Si us hi fitxeu bé també estan representats tots els nens i nenes des de P-3 a 6è. Només falta felicitar a tots aquests petits grans artistes: 
 
ENHORABONA, CALDERONINES I CALDERONINS!
 








Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...