dimecres, 31 de desembre del 2014

FELIÇ ANY NOU



FELIÇ 2015

Hola companys i companyes, seguidors i seguidores!!


Avui és l'últim dia de 2014 i m'agradaria fer un petit balanç en l'àmbit personal de com ha anat. Durant aquest any se m'ha diagnosticat una malaltia crònica (artritis psoriàsica). Aquesta malaltia afecta la mobilitat de tot el cos, sobretot de les mans, i va acompanyada de molt dolor. Com us podeu imaginar estic de baixa laboral des de setembre i encara pendent d'un tractament que em permeti portar una vida més o menys normal.  Les últimes publicacions d'aquest bloc són activitats realitzades en cursos anteriors o bé de les meves companyes d'escola. Encara no sé quin serà el futur de Plastiquem però en aquests moments és el meu salvavides que em permet estar en contacte amb el llenguatge artístic que tant m'apassiona. 

Simplement vull donar les gràcies a tots aquells que passeu i deixeu els vostres comentaris que tant valor-ho i desitjar per aquest 2015 molta salut per a tothom, i en especialt per a un bloc amic:  "Caminant plegats". 

Una forta abraçada i fins aviat.



13 comentaris :

  1. Sento molt el tema de la teva malaltia, peró estic segura que ben aviat milloraràs. Plastiquem ha de seguir per ajudar-nos a tots plegats en aquesta complexa materia que és la plàstica. Et desitjo tot el ,millor per aquest 2015.
    Ptns i ànims

    ResponElimina
  2. Hola Espe!
    T'envio molts ànims i energia positiva. Com diu la companya, has de seguir ja que ens fas aprendre dia rere dia. Que passis una bona entrada d'any. Txell

    ResponElimina
  3. Sento la teva malaltia però segur que ben aviat estaràs millor! s'ha de ser positiu!! Fa poc he descobert el teu blog però ja m'ha servit per noves idees, desitjo que pugeu continuar portant-lo a terme! Feliç any, que de ben segur serà millor, ànims!!

    ResponElimina
  4. Hola Espe,
    desitjo de tot cor que el 2015 vingui carregat de bon auguris, força i molta, molta energia per tu i la teva família i t'ompli la motxilla de moltíssims ànims. Segur que ben aviat milloraràs i podràs tornar a fer el que més t'agrada, expressar-te artísticament.
    Tonets i una forta abraçada

    ResponElimina
  5. ¡¡¡¡ FELIZ AÑO, DE TODO CORAZÓN!!!!

    ResponElimina
  6. Espe, tot i les dificultats que t´ocasiona aquesta malaltia, tinc la certesa, que lluitaràs i t´ensortiràs com puguis, per continuar fent allò que t´agrada. N´estic segura. Estic segura, no. ..SEGURÍSSIMA.
    BON ANY I MIRA ENDEVANT AMB ESPERANÇA. Un petó.

    ResponElimina
  7. Para este nuevo año te deseo muchas bendiciones. La medicina está tan avanzada que seguro vas mejorando, sigue al pie de la letra lo que los doctores te manden, no te descuides. Ten paciencia y lograrás muchas cosas.
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
  8. Best wishes and a happy new year!

    ResponElimina
  9. Te deseo todo lo mejor en la mejora de tu enfermedad. Gracias por compartir con nosotros tu excelente labor docente. ¡Hemos aprendido mucho contigo y espero que sigas con nosotros!
    artisticaenprimaria.blogspot.com

    ResponElimina
  10. Espe, sento molt el teu diagnòstic i que no puguis treballar amb normalitat. Espero que ben aviat et donin eines per fer més portable la malaltia i que no t'aparti de l'activitat artística que tant feliç et fa. Una forta abraçada i molts ànims.

    ResponElimina
  11. Cuida't molt i molts ànims per superar la malatia i tots els entrebancs amb molta forçaaa!!!!

    ResponElimina
  12. El curs passat consultava sovint aquest espai per agafar idees i enguany, no ha estat fins avui que l'he consultat. Desitge de veritat que et recuperis aviat. ànims!

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...