dijous, 31 d’octubre de 2013

DISSENY KORUDISSENY KORU- alumnes de 6è


 
Koru és la paraula maori  per a la forma en espiral basada en la fulla nova de la falguera, que simbolitza la nova vida, el creixement, la força i la pau. Es tracta d'un símbol integral i una icona de Nova Zelanda. La forma circular del koru ajuda a transmetre la idea de moviment  perpetu i a la vegada, suggereix  un retorn al punt d'origen.
  


El koru també pot assemblar-se a una ona que s'encrespa en xocar contra la vora del mar. La forma koru ha estat emprada  per artistes maoris durant moltes generacions. És l'element de disseny més comú que es troba en les parets i sostre de les cases ancestrals.

En aquesta ocasió, els alumnes de sisè han investigat com el motiu koru pot ser un símbol o un element de disseny en la pintura.

La proposta s'ha centrat en la utilització d'aquest motiu per crear una disseny original koru.    
   

2 comentaris :

  1. Ooooh, quina preciositat! Com m'agraden els resultats i la gran idea de partir d'elements naturals i la seva observació. Gràcies per inspirar-nos!

    ResponElimina
  2. una entrada molt interessant ! i molt artística
    Ptns

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...