dijous, 6 de juny de 2013

MAXI FLORSFLOR - ALUMNES DE 5è (10-11 anys)


El lema de Geòrgia O'Keeffe era "pinto el que veig". Aquesta és la mentalitat que s'ha de fer servir en tractar d'emprar la tècnica pictòrica de Geòrgia O'Keeffe, juntament amb colors variats i formes abstractes d'imatges de natures mortes, com paisatges, flors i objectes a la natura. Ella va combinar cubisme i realisme, la qual cosa va tenir com a resultat pintures que representen objectes de manera realista, però que posen èmfasi en les seves formes geomètriques.

Comencem el nostre estudi amb aquest vídeo sobre Geòrgia O'Keeffe.

Després hem necessitat:
  • Paper pintura
  • Pintures tempera
  • Pinzells
  • Fotografies de flors

FOTOS QUE HEM UTILITZAT

Alguns consells a tenir en compte abans de començar:
  
-Utilitzar colors brillants contrastats contra colors més suaus. 

-Utilitzar el paper sencer, estirant les formes i els colors més enllà del que representen en la realitat per ajudar a la ment a imaginar com l'objecte llueix a la realitat.

-La tècnica d'aquesta artista és prendre imatges i objectes de tots els dies i transformar-los en pintures abstractes amb línies fluides i emfàtiques.

-Deixar que el color viatgi a través del paper, i no facis servir massa línies rectes o verticals. Les línies i contorns dels objectes han de ser corbs i clars, de manera que no hi hagi confusió sobre quina és la diferència entre l'objecte i el color de fons del paper, fins i tot si són del mateix color.1 comentari :

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...