dissabte, 4 de maig del 2013

ENS INICIEM A LA PERSPECTIVA


La perspectiva intenta representar la realitat de la manera més semblant possible a com la veuríem amb els ulls humans, és a dir, des d'un punt de vista concret.


Perspectiva
PERSPECTIVA AMB UN PUNT DE FUGA - Alumnes de 6è

La nostra experiència visual ens diu que les coses, com més lluny estan, més petites es veuen, i que les coses més llunyanes se situen en un horitzó imaginari. Si tenim rectes paral.leles,    aquestes convergeixen a un punt concret. D'aquest punt en diem  punt de fuga,  i de les paral.leles que hi concorren, línies de fuga.



Perspectiva



Els hi ha encantat descobrir que aplicant aquests principis es poden aconseguir aquest resultats tan magnífics.Com podeu observar han tingut llibertat per triar el tema a representar. Per a realitzar aquest treball hem dedicat tres sessions de 90 minuts. 


Us deixo aquest tutorial per si voleu més informació:

com dibuixar 1 punt de perspectiva - Tutorial Pas a Pas Dibuix de reythompson




3 comentaris :

  1. Un gran treball per part dels alumnes i també de la mestra.
    Enhorabona!
    Bon cap de setmana de sol!!!! :O)

    ResponElimina
  2. la prespectiva em té amargada! sort que els teus alumnes són més receptius que jo, jaja. Ara em passare a veure el tutorial. Felicita als artistes, uns treballs preciosos
    Ptns

    ResponElimina
  3. no es fácil trabajar la perspectiva con los chavales. Enhorabuena, eres una gran maestra. petons.

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...