dissabte, 16 de febrer de 2013

LES CARICATURES DE PIVEN
COLLAGE - Alumnes de 4t (9-10 anys)


L'artista Hanoch Piven és una icona del món creatiu  i cultural israelí  que ha desenvolupat  una proposta per explorar la creativitat d'una forma fàcil i divertida  a través del joc i l'experimentació amb curiosos collages, formats per tota mena de objectes quotidians.
Piven que resideix entre Tel Aviv i Barcelona, imparteix tallers educatius per tot el món, assenyala que el joc amb els objectes  més habituals permet també explicar històries, de forma no verbal  i amb sentit de l'humor, veient el món d'altra manera.  Crear cares  amb tot això és un exercici  que obre els ulls, que permet jugar, imaginar i trobar realitats alternatives.  

Els alumnes de quart han fet aquestes cares a partir de la proposta de Piven : jugar, crear i imaginar.

3 comentaris :

 1. No coneixia a Piven i havia vist algunes de les seves interessants propostes però no sabia qui era l'autor. Gràcies per la informació!
  Les produccions dels/ de les alumnes molt divertides.
  M'agraden!!!
  Bon cap de setmana!

  ResponElimina
 2. Quins collages més divertits. Nosaltres també fem una activitat semblant a P5 però amb la foto dels nens. No coneixia a Piven. Gràcies per donar-lo a conèixer. Ara ja podrem fer-ne referència abans de realitzar l'activitat.
  Bon cap de setmana Espe!

  ResponElimina
 3. Great results.
  Your students did a fantastic job interpreting the work of the artist.

  ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...