divendres, 16 de novembre de 2012

DIBUIXEM LA FAÇANA DE LA FUNDACIÓ TÀPIESLa Fundació Antoni Tàpies va ser creada el 1984 per l’artista Antoni Tàpies amb l’objectiu de promoure l’estudi i el coneixement de l’art modern i contemporani.

Amb aquesta finalitat, la Fundació obria les seves portes el juny de 1990 a la seu de l’antiga Editorial Montaner i Simon, obra de l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner. Construït entre els anys 1881 i 1885,  aquest edifici va ser el primer de l’Eixample que combina  el maó vist i el ferro.


Amb la intenció d’elevar l’altura de l’edifici que havia quedat tancat entre les parets mitgeres de les cases contigües, i per subratllar-ne la nova identitat, va ser necessària una intervenció d’Antoni Tàpies, que va donar lloc a l’escultura que corona l’edifici, titulada Núvol i cadira. Aquesta escultura representa un gran núvol del qual sobresurt una cadira (un motiu recurrent en l’obra de Tàpies), la qual fa referència a una actitud meditativa, de pensament i contemplació estètica. L’escultura, que no s’imposa a la façana, sinó que d’alguna manera la sobrevola per tal de no restar-li personalitat, s’ha constituït com a emblema de la Fundació.

Desprès de la visita, hem dibuixat la façana d’aquest edifici.ALUMNES DE 2nALUMNES DE 3r
ALUMNES DE 4t

 
7 comentaris :

 1. Oooooh! Uns dibuixos molt detallats.
  Tens una colla d'artistes a l'aula.
  Felicitats!

  ResponElimina
 2. Fantásticos!!!! Felicidades artistas!!!!!

  ResponElimina
 3. These are excellent! Great attention to detail : )

  ResponElimina
 4. Mare meva!!! Què boniques aquestes façanes, us han quedat excel·lents! Felicitats. Muak.

  ResponElimina
 5. Breath taking artwork by your students.
  I love the expressiveness in lines.

  ResponElimina
 6. Es increible el que poden arrivar a plasmar aquests nens. Felicitats

  ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...