diumenge, 17 de juny del 2012

MOSAIC DE PAPER

L’artista  Sandhi Schimmel  utilitza qualsevol tipus de paper per a crear retrats amb un realisme increïble.




La seva obra consisteix a elaborar moderns mosaics amb centenars de trossos de paper procedent de milers de catàlegs publicitaris, targetes de Nadal, postals, revistes, periòdics, calendaris, etiquetes, targetes de visita… Schimmel apunta que els seus quadres combinen el seu amor pel color i el retrat, així com per l'art contemporani i els mosaics.


Totes les seves obres estan fetes a mà, tant pel que fa al retall de les milers de peces perfilades en funció de cada obra, les capes de pintura que reben i el procés d'enganxat al llenç. Un minuciós treball que requereix imaginació, destresa i paciència. 


Qui millor que ella per explicar els seus quadres:

 “Els meus quadres estan fets de milers d'incongruents peces d'imatges i text. Acoblat com un mosaic, les parts creen una nova imatge – un retrat, un paisatge, una fantasia – directament de la meva imaginació, utilitzant materials que d'una altra manera anirien a les escombraries”… o a reciclar, que sempre és millor.”





L'obra d'aquesta artista ha estat el punt de partida per a realitzar uns rostres amb la tècnica del mosaic de paper.

IMATGES DEL PROCÉS

RETRATS REALITZATS PELS ALUMNES DE CICLE SUPERIOR














10 comentaris :

  1. Uauuuuuu Espe unes autèntiques obres d'art !!!!
    Genials!!!!!
    Un petó !!!!

    ResponElimina
  2. Quina passada! Els han quedat guapíssims! Poder fer plàstica amb alumnes grans ha de ser molt enriquidor, els resultats sempre seuen ser increibles.
    Un petó!

    ResponElimina
  3. No conèixia a aquesta Artista amb majúscules, quina passada d'obres!! A vosaltres també us han quedat genial. Jo no em veig amb cor de fer aquestes coses
    Ptns

    ResponElimina
  4. Uns resultats impressionants per una tècnica de ha de ser complicada!
    Un gran treball, Espe!

    ResponElimina
  5. Un treball molt bonic i d'una gran creativitat. Felicitats

    ResponElimina
  6. Hola guapa!
    Una pregunteta tècnica: com t'ho has fet per incloure la visita ràpida del bloc? Jo quan ho provo,se'm canvia tot el bloc i no és això el que vull. M'agrada molt com el tens estructurat.
    Molt bona revetlla i encara millors vacances!!!!
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc sóc una experta, però ves a disseny, obre un nou gadget d'imatge, insereix la imatge que t'interessi, li poses el títol que vulguis i (important) a l'apartat enllaç li enganxes l'adreça:

      http://plasticaeducacioinfantil.blogspot.com.es/view/flipcard

      Ja em diràs ...

      Elimina
  7. Hola, como estas GRAN MAESTRA, la verdad que ME MARAVILLE, con todo lo que vi, amo el arte.
    Amo que los niños sean creadores y apuesten a un mundo mejor en base a crear hermosos proyectos, con dedicación, magía, talento, color, ganas y por sobre todo la sabiduría impartida por vos, GRANDES ARTISTAS DE LA VIDA Y LA ESPERANZA.
    Te felicito y me felicito por haber encontrado tu espacio, que más alla de la magía que trasmite, se nota en cada trabajo el amor conque esta echo y las ganas de hacer puesta de manifiesto en cada creación.
    Lamentablemente no se que pasa pero no me permite hacerme tu seguidora, pero ya te apunte para visitarte más seguido, porque desde hoy me hago tu fans y una abuela seguidora de tu hermoso alumnado.
    Recorri tu espacio hasta el inicio del mismo y lo único que encontre TALENTO MÁS TALENTO ES IGUAL A VALIOSOS ARTISTAS con un POTENCIAL a pruebas de ganas y color y de demostrar al mundo de QUE SI SE PUEDE tener un mundo lleno de fantasías.
    Desde SALTA, ARGENTINA un abrazo de muchos colores para vos como maestra y para tus futuros artistas un SIGAN PARA ADELANTE QUE SON EL FUTURO DE UN MUNDO MEJOR, hasta prontito GRACIELA

    ResponElimina
  8. Fantàstic treball el que fàs amb els teus alumnes!!! felicitats per aquest bloc tan plè d'idees i tants bons resultats! feliç estiu i bona revetlla de Sant Joan!
    una abraçada

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...