divendres, 22 de novembre del 2019

LES PINTURES DE TOUTAIN



Una vegada més, Toutain aconsegueix donar vida, vida als seus personatges característics per les seves formes generoses.
 
Allò que caracteritza el treball de Toutain són els personatges que representa i tots ells, sense excepció, aquesta particular morfologia que consisteix en un cap petit, un tronc relativament prim i extremitats inferiors desproporcionadament grans. 

Els seus personatges són entranyables i suggereixen dolçor, sensualitat, felicitat, afecte, amor, humor ... i tot això en situacions molt senzilles de la vida quotidiana.

Toutain també és pintor. Les seves pintures són molt vistoses. És fàcil inspirar-se en les seves obres. Ela alumnes de cicle mitjà han pintat a la manera de Toutain, han jugat amb els colors: de quin color pot ser una dona o un noi, una granota, una guitarra, etc. Hem utilitzat tot el que veiem com a inspiració pels nostres treballs.
 

Sobretot, hi ha felicitat i amor!

 

TREBALLEM AL TALLER





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...