dijous, 13 de desembre del 2018

FELICITACIÓ AMB ARBRE DE NADAL


Les manualitats de postals de Nadal són en aquest sentit la millor manera de felicitar les festes a familiars i amics, i el seu valor sentimental molt més alt que el d’aquelles altres que puguin comprar-se en una botiga.

Les felicitacions nadalenques són sempre motiu d’alegria  entre els que les donen i els que les reben. En aquest sentit, la forma tradicional de felicitar el Nadal és mitjançant una postal o targeta nadalenca que inclogui un missatge divertit i /o afectuós, amb els nostres millors desitjos per al seu receptor. Es tracta en definitiva d’un moment especial per compartir amb els éssers estimats.

La millor manera d’aconseguir aquesta originalitat és ser un mateix qui, d’una banda, triï el missatge nadalenc que vol transmetre en la seva felicitació i, d’altra, qui confeccioni a mà la targeta o postal on aquesta felicitació anirà inclosa.

Això últim, la realització de targetes nadalenques  a mà és una activitat molt entretinguda per la qual cosa no es requereix ser cap expert en treballs manuals.  Una cartolina, unes tisores, una mica de cola i llapis de colors o materials fàcils d’aconseguir són més que suficients per elaborar una original i divertida postal nadalenca.


Aquestes són les felicitacions dels alumnes de 5è realitzades aquest curs.


POSTAL DE NADAL - Alumnes de 5è



1 comentari :

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...