dimecres, 24 d’octubre del 2012

CADIRES

La cadira és un objecte concebut per al descans, la reflexió, la lectura, la conversa... el seu disseny s’acobla perfectament amb la nostra anatomia proporcionant-nos sensació de benestar, és per aquestes raons que la cadira s’ha convertit en un objecte indispensable en la nostra cultura. Si bé és cert que qualsevol cosa pot utilitzar-se com a seient (una pedra, un tronc, una capsa...) la cadira ha estat font d’inspiració per a  artistes i dissenyadors.


La cadira és un objecte molt apreciat per Tàpies perquè convida a la reflexió. En la seva escultura pública Núvol i cadira (1988), l’artista senyalitza l’edifici de la Fundació Tàpies de Barcelona amb una obra que reprèn el motiu iconogràfic de la cadira acompanyada per un núvol. 

Els alumnes de primer han representat diferents tipus de cadires.


CADIRES





 I MÉS CADIRES





6 comentaris :

  1. Lovely economy of line. When presented like this they take on a Matisse-ish feel, don't they?

    ResponElimina
  2. És molt interessant veure com hi ha infants capaços de representar la perspectiva de la cadira i altres, imagino més immadurs, encara no.
    Un exercici per repetir a final de curs i veure l'evolució. M'apunto la idea de dibuixar una cadira!
    Petons des del descans

    ResponElimina
  3. M'han encantat aquestes cadires tan creatives i originals! Sense cap mena de dubte, són una obra d'art! :) Gràcies per compartir aquest material!

    ResponElimina
  4. An instantly arresting collection : )

    ResponElimina
  5. Molt original! per cert, he entrat a la l'enllaç de la Flora Bowley i és genial!!! M'encanten els colors que fa servir, és molt dolç, potser ho treballaré amb els nens de 5 anys fent servir pastels... Si fas alguna cosa relacionada m'encantaria veure-ho, segur que val molt la pena!
    Petons!

    ResponElimina
  6. Beautiful project demonstrating how lines create perspective.

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...