dimarts, 20 de desembre del 2011

L'HIVERN I ELS COLORS FREDS

Volem representar l'hivern.

Podem representar el fred hivern amb colors? 

Les classes de P5 estem treballant els canvis que es produeixen al paisatge en aquesta època de l'any. I desprès de mirar imatges, fotografies, ... i sobretot a partir de la nostra experiència, ens hem adonat que hi ha colors que predominen i que tanmateix ens produeixen sensació de fred. Per aquest motiu se'ls anomena colors freds. Es consideren aquells que contenen blau, des dels verds fins als violes.
Hem agafat els nostres pinzells i hem representat un paisatge d'hivern.


5 comentaris :

  1. Hola: he estado cotilleando tu blog y me encanta el trabajo que hacéis y las ideas, aunque tengo que decirte que lo que más envidia me son las fotos de tu aula. ¡¡¡Qué espacio!!! Un saludo y continuaré visitándote.

    ResponElimina
  2. Un gran treball, com sempre ens tens acostumats.
    aprofito per desitjar-te un bon any nou2012 i que ens el omplis amb noves entrades.

    ResponElimina
  3. Gràcies per aquests treballs tan fantàstics, a tots hi veig la màgia que fas crèixer en els teus alumnes. He fet servir moltes idees que has penjat.
    Bon any 2014

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Maribel! Jo també et desitjo un Feliç 2014 ple de creativitat i imaginació. Una abraçada i fins aviat.

      Elimina
  4. Hola molt xula l'activitat la tindré en compte quan faci P5. Jo he fet alguna coseta també dels colors de l'hivern. Et deixo enllaç per si et vols passa.Gràcies per compartir. http://mestresideespercompartir.blogspot.com.es/p/blog-page_18.html

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...