diumenge, 26 de novembre del 2017

WARHOL. L'ART MECÀNIC.




Plastiquem


Els alumnes de cicle superior (5è i 6è) han fet una visita dinamitzada a l'exposició "Warhol. L'art mecànic" que podeu veure fins al 31 de desembre a CaixaForum Barcelona. Una visita que inclou un recorregut per l'exposició i una sèrie d'activitats participatives. Conduïdes per una monitora que a partir del diàleg amb els infants presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i resol els possibles dubtes o preguntes que puguin sorgir.


Plastiquem


La possibilitat de veure els originals d'aquestes conegudes obres que Warhol va crear i conèixer el seu procés de creació, constitueixen dos dels atractius i al·licients de l'exposició. Així com els interrogants que ens planteja  sobre l'autoria de l'obra d'art i l'originalitat artística.


Plastiquem


Entre les més de 350 obres que hi ha a CaixaForum abunden els retrats d'estrelles de cinema o personatges coneguts. L'art mecànic inclou les imatges més emblemàtiques i universals del món creat per Warhol.
 





 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...