dimarts, 11 d’octubre del 2016

BLAU CEL DE KANDISNKY

Els nens i les nenes de 4t estan treballant l'obra de Vassili Kandisnky. La primera obra ha estat Cel blau.

En aquesta obra, Kandisnky fa servir formes orgàniques, com cossos d'animals. Alguns la interpreten com la representació de les bombes que llançaven durant la Segona Guerra Mundial. Aquí us deixem una imatge perquè la pugueu contemplar.


BLAU CEL, 1940


Primer hem observat les formes, els colors, el fons i la distribució de tots els elements  d'aquesta obra. Aquestes han estat algunes de les nostres conclusions:

  • Kandisnky va dibuixar en aquesta obra una sèrie d'animals híbrids. És a dir, va agafar parts d'animals ( closca de tortuga, tentacles de medusa, bec i ala d'ocell, aletes de peix,...) i les va barrejar formant altres animals.
  •  Els colors predominants d'aquests animals són molt vius: vermell, groc, taronja, verd,... sobre un fons blau amb diverses tonalitats que representa el cel.
  •  Tots els elements d'aquesta composició es distribueixen per tot l'espai, però no es toquen.
Després, seguint totes aquestes conclusions, hem creat i  decorat els nostres animals híbrids de la mateixa manera que ho fa Kandisnky. A continuació les hem enganxat sobre un paper din A-3 que prèviament hem pintat amb esponges i tempera blava i blanca. Aquí us deixo una mostra dels seus treballs.


 
Blau cel, 1940
ALUMNES DE 4t1 comentari :

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...