divendres, 28 de novembre del 2014

COLLAGE DE LLEGUMS I ALTRES MATERIALS


El collage és una composició en què es combinen moltes tècniques i materials diferents. La seva elaboració ofereix la possibilitat de descobrir i experimentar amb els materials que poden ser molt variants com ara fulles, pedres, trossos de roba, sorra, botons, cordills, pasta crua, flors seques, llana, cotó, cartó, etc.


COLLAGE DE LLEGUMS I ALTRES MATERIALS- Curs 5è


Fer un collage consisteix a fer una creació amb els materials triats, per tant el que s'ha de fer és tenir una idea del que faràs i els materials que vols fer servir. Posar-hi imaginació i mans a l'obra!!


Material necessari:

  • Llegums, pasta crua, llavors, ....
  • Pinzell
  • Cola blanca
  • Cartolina negra
  • Llapis i goma

En una cartolina fem un dibuix senzill, per exemple un peix o un animaló. Amb l'ajuda del pinzell anem posant cola per sobre de la cartolina i amb les mans col.loquem el llegum.
Treballem cada zona alternant els diferents tipus de materials.


Alumnes de 10- 11 anys





5 comentaris :

  1. M'encanta aquesta tècnica! em recorda els meus anys d'infantesa. Uns treballs magnífics i menció especial per la pitavola :)
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. Magníficos trabajos, me gusta la textura y el color. Se nota el esfuerzo y dedicación.
    Saludos.

    ResponElimina
  3. Bones! m'encanta el teu blog!! l'he descobert ara i he quedar facinada!!! de ben segur en treuré molt de suc! gràcies per compartir-ho!! et segueixo encantadíssima!!! si vols pots visitar el meu blog, no en soc tan experta com tu però ho intento! salut i endavant!!

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...