Pàgines

divendres, 29 de novembre del 2019

LA NIT ESTELADA






Durant aquest curs, ens hem proposat treballar un pintor reconegut mundialment com és en Vincent Van Gogh.
 
Per endinsar-nos en les seves obres més importants hem necessitat conèixer i tenir presents els trets més característics de la seva vida així com aquells successos que el van marcar en algun moment o altre de la seva trajectòria professional, tot i que sabem que no es va reconèixer el seu talent fins uns anys després d’haver mort. 

Alguns dels quadres que hem treballat concretament  són: la “Nit Estrellada”, "Les sabates", "les cadires" , "l'Habitació", "l’Autoretrat", els “Gira-sols”,.... Hem intentat, anar relacionant tot allò que anàvem treballant amb les identitats dels alumnes.


Tot això ho hem portat a terme en les diferents sessions dels tallers de plàstica.


D’aquesta manera, ens hem apropat tant a les tècniques (puntillisme, pinzellada…) com als materials (pintura) que utilitzava el pintor. Així com el reconeixement dels colors que més importància adquireixen en els seus quadres (grocs, blaus, taronges…).
 
Una de les característiques principals que hem intentat potenciar amb els alumnes de la vida d’aquest pintor és la gran amistat que l’unia amb el seu company de professió, en Paul Gauguin


Alumnes de 6è
  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.